Otsi logiraamatust:

Toetab Blogger.

Minust

Minust
Tere, mina olen Aveli. Siin väikeses blogipesas saate näha minu loomingulisi katsetusi õmblemise vallas :)

Hakka lugejaks:

Follow this blog with blogger!

Järgi logiraamatut:



Follow on Bloglovin

Follow Me on Pinterest

Võtan osa...

Spring Race Challenge

Märksõnad

õmblemine ( 68 ) tee ise ( 50 ) pluus ( 33 ) kingitused ( 26 ) inspiratsioon ( 23 ) sport ( 22 ) ilu ( 19 ) aksessuaarid ( 17 ) filosofeerimine ( 17 ) lõiked ( 17 ) meestele ( 17 ) dressid ( 16 ) kleit ( 16 ) seelik ( 12 ) ehted ( 11 ) pildistamine ( 10 ) ümbertegemine ( 10 ) esinemisriided ( 9 ) kangad ( 9 ) püksid ( 9 ) juuksed ( 8 ) kosmeetika ( 8 ) retuusid ( 8 ) T-särk ( 7 ) jõulud ( 7 ) pinterest ( 7 ) suvi ( 7 ) toit ( 7 ) õppimine ( 7 ) kaelakee ( 6 ) kangapoed ( 6 ) blogi ( 5 ) korsett ( 5 ) kott ( 5 ) küüned ( 5 ) küünelakk ( 5 ) õmblusmasin ( 5 ) kudumine ( 4 ) overlok ( 4 ) Kandes omaloomingut ( 3 ) Sedamoodi ( 3 ) Vahvate asjade logiraamat ( 3 ) kujundus ( 3 ) käekett ( 3 ) pesu ( 3 ) pits ( 3 ) sisustus ( 3 ) teksa ( 3 ) Spring race challenge ( 2 ) ebaõnnestumine ( 2 ) isetegija ( 2 ) kangavärv ( 2 ) kikilips ( 2 ) kreem ( 2 ) käevõru ( 2 ) lastele ( 2 ) lips ( 2 ) lõpetamine ( 2 ) mustikad ( 2 ) mänguasjad ( 2 ) parandamine ( 2 ) raha ( 2 ) retsept ( 2 ) salv ( 2 ) sokid ( 2 ) teeme koos ( 2 ) teksased ( 2 ) ujumisriided ( 2 ) villased sokid ( 2 ) õpetus ( 2 ) Andorra ( 1 ) auhind ( 1 ) autosse ( 1 ) bikiinid ( 1 ) denim24.ee ( 1 ) huulepalsam ( 1 ) in English ( 1 ) jakk ( 1 ) juuksehooldus ( 1 ) juuksemask ( 1 ) kompott ( 1 ) krae ( 1 ) käsitsi ( 1 ) lappimine ( 1 ) lihavõtted ( 1 ) muffinid ( 1 ) mäng ( 1 ) pleegitamine ( 1 ) raamatud ( 1 ) rahvarõivad ( 1 ) reis ( 1 ) reklaampostitus ( 1 ) remont ( 1 ) salat ( 1 ) sein ( 1 ) sõrmus ( 1 ) triiksärk ( 1 ) trikoo ( 1 ) vest ( 1 ) voltimine ( 1 ) ümbrik ( 1 )
14 mai 2013

Esimene maniküüripostitus: kahetoonilised küüned

Tere jälle! Uhh, tundub nagu poleks pool sajandit siia midagi kirjutanud, kuigi tegelikult postitasin alles eelmisel nädalal. Ilmselt on asi selles, et isu kirjutada-joonistada on küll, aga kuna parasjagu on käimas üks "supervahva" aktsioon nimetusega "viis eksamit kahe nädalaga", siis on vist selge, miks meeldivateks tegevusteks mahti ei ole saanud. Nüüd on kaks eksamit viiest läbi, täpsemalt käisin neid tegemas eile ja täna. Tänane arengubioloogia läks enda meelest üsna hästi, eilne rakubioloogia... no loodan et ehk läks see ka enam-vähem hästi, loodan ja ootan, et ehk saan ikka mõlemad tehtud. Nüüd on siis enne reedest loodus- ja keskkonnakaitset väike hingetõmbepaus või no, tegelikult peaksin ju õppima hakkama, aga ehk mitte veel kohe täna... Niisiis mõtlesingi, et kuna mult ka mõnda aega tagasi seda paluti, postitan siia mõne pildi oma küüntest. Võtsin ennast üle hulga aja käsile ja proovisin jälle midagi pisut põnevamat kui tavaline lihtne ühevärviline küünelakk. Nimelt katsetasin švammiga korraga kahe erinevat värvi laki küüntele kandmist. Proovisin algul nii, et värvisin esmalt küüne ühe tooniga ära ja siis tupsutasin švammiga nii alustooni kui teist peale, just nagu siin õpetuses:

http://pinterest.com/pin/135530270006687121/

 kuid mul vist ei ole nii võimasad küünelakid, et niiviisi toimida ja seega asusin kohe värvimata küüsi tupsutama - kandsin kilele nii nagu eelneval pildil sinist ja roosakat küünelakki , ühtlustasin hambatikuga üleminekukoha, kastsin švammi sisse ja asusin küünte kallale.

Ütleme nii, et esimese korra kohta võib vist enam-vähem rahule jääda, mõni küüs tuli natuke ilusam, mõni mitte päris nii ilus kui võiks, aga üldmulje oli täitsa okei. Natuke häiris, et tupsutades ei jäänud värvikiht nii paks kui tavaliselt lakkides ning valguse käes kumasid küüned läbi, aga samas ega tupsutades vist sellist korralikku paksu lakikihiga tulemust ei saagi... või saab, ma ei tea, eks tuleb veel katsetada :) Igal juhul minu küüned said siis sellised:




Kasutasin Maybelline New York Mini Colorama tooni nr 110 Urban Coral ja Y & F Nail polish'i tooni nr 28 (mingi suhteliselt tundmatu firma, ostsin selle laki ühest väiksest Viljandi pudi-padi poekesest), peale kandsin tavalise jumestuskreemi pealekandmiseks mõeldud meigikäsna tükiga.
Mõnelt poolt sain küll tagasisidet, et "need kaks värvi ju ei sobi üldse kokku", aga mulle meeldib! On alati meeldinud, kui nuriseksin, siis noriksin ainult teostuse kallal (kivi minu enda kapsaaeda) :D

Sedapsi siis seekord! Igal juhul luban, et küünepostitusi on ka edspidi aeg-ajalt oodata ja katsun ennast ikka huvitavamate kombinatsioonide lainel hoida ;)

Teie Aveli!

0 kommentaari :

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...